Food Policy Council of Buffalo and Erie County Agenda

When: May 29th, 2019 from 4:00-6:00pm

Where: Buffalo Niagara Medical Campus Innovation Center, 640 Ellicott St., Room 4A Buffalo NY 14203

- 4:00 4:15 Welcome (max 15 min) Roll call Approval/Acceptance of last month's minutes Agenda considerations – open public
- 4:15 4:30 Officer Updates (max 15 min)

Board of Health (BOH) meeting feedback & outstanding 'questions' from Commissioner/BOH – (*Rob & Allison & Matt*)

4:30 – 5:15 **Committee Reports** (max 45 min)

Urban Production Working Group: Legal Review of Pledge by County, Tax Credit, Chicago example -

(Kelly& Allison & Matt)

Strategic Planning Committee: July Meeting, Community Engagement, Other Updates – (Cheryl & Lisa & Antonina)

Governance Committee: Initial Meeting updates – (Lisa & W.G. members)

5:15 – 5:30 Special Orders (max 15 min)

Department of Agriculture – (Allison) Open Seats, Youth Membership – (Allison)

5:30 – 5:40 Unfinished Business (max 10 min)

Ciminelli Letter – (Allison & Sarah)

FARE Project (Food access raises everyone project, food trust) – (Allison & Beth & Kelly F.)

5:40 – 5:50 **New Business**: (max 10 min)

Proposal of Finance/Development Committee (Training & Community Outreach) – (Kelly F. & Allison)

5:50 – 6:00 Agenda Considerations and Adjourn.