## Food Policy Council of Buffalo and Erie County Agenda

When: June 26<sup>th</sup>, 2019 from 4:00-6:00pm

## Where: Buffalo Niagara Medical Campus Innovation Center, 640 Ellicott St., Room 4A Buffalo NY 14203

4:00 - 4:15	Welcome (max 15 min) Roll call Ground Rules Approval/Acceptance of last month's minutes Agenda considerations – open public
4:15 - 4:25	Officer Updates (max 10 min)
	Executive Committee: Foundations/Communications (Allison & Antonina)
4:25 – 5:00	Committee / Working Group Reports (max 45 min)
	Urban Production Working Group: (Matt)
	Strategic Planning Committee: (Cheryl)
	Governance Committee: (Lisa)
5:00 - 5:10	Special Orders (max 10 min)
	Good Food Purchasing Program: (Allison)
5:00 - 5:45	Unfinished Business (max 45 min)
	Ciminelli Letter – (Allison & Sarah)
	Community Engagement (All Members)
5:45 – 5:55	New Business: (max 10 min)
	Milan Urban Food Policy Pack – (Allison)
	Healthy Corner Store Updates – (Beth)
5:55 – 6:00	Agenda Considerations and Adjourn.