Food Policy Council of Buffalo and Erie County Agenda

When: Sept. 25th, 2019 from 4:00-6:00pm

Where: Northland Training Center 685 Buffalo NY 14203

4:00 - 4:05 **Welcome** (max 5 min)

Roll call

Approval/Acceptance of last month's minutes

Agenda considerations – open public

4:05 - 4:20 **Officer Updates** (max 15 min)

Rob BOH meeting update (9.10.19)

Allison – United Way Trainings, Money outside the RFP (\$5,000 community engagement, \$5,000 capacity development training)

4:20 – 5:20 **Committee Reports** (max 60 min)

Urban Production Working Group: Communication Roll-Out updates - Matt/Allison/Cheryl/Sarah

Strategic Planning Committee: Community Engagement, Action Items, and next steps - Cheryl

- Side point: Suburban stakeholder engagement – Elias & Allison

Governance Committee: Priority actions now till year end – Lisa

5:20 – 5:30 **Special Orders** (max 10 min)

Heathy Corner Store update - Beth

5:30 – 5:50 **Unfinished Business** (max 20 min)

- Google Drive is recommended – Allison

5:50 – 5:55 **New Business**: (max 5 min)

- All (i.e. Agritourism map)

5:55 – 6:00 Agenda Considerations and Adjourn.

- All